Workshops Indonesisch koken

Workshops Indonesisch koken georganiseerd door Cindisch Kookplezier in Noord-Holland. Na ontvangst met een kopje koffie of thee, gaan we samen gezellig aan de slag. De workshop bij Cindisch Kookplezier is voorzien van alle juiste ingrediënten; een professionele moderne keuken, dagverse producten, enthousiaste begeleiding én leuk gezelschap. Heb je voorkeur voor een specifiek gerecht, dan kun je dat bij aanmelding laten weten. Na het koken gaan we gezamenlijk aan tafel om te genieten van elkaars kookkunsten.

Duur Workshop

Koken, gezamenlijk eten en natafelen zal ongeveer 3,5 tot 4 uur in beslag nemen.

Aantal deelnemers

Een workshopgroep zal maximaal uit 8 personen bestaan. Je kunt jezelf individueel of als groep aanmelden. Bedrijfsuitjes, teambuilding of heb je iets te vieren met familie of vrienden? Alles is bespreekbaar. Heb je vragen? Druk op onderstaande button en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kooklocaties

Workshops Indonesisch koken worden, bij voldoende aanmeldingen, wekelijks gegeven op vrijdag en/of zaterdag op een locatie in Haarlem. 

Workshops iedere vrijdag en/of zaterdag op een af te stemmen tijdstip.

In verband met de stijgende kosten zijn wij genoodzaakt om met ingang van 1 mei 2022 de prijs voor een workshop te verhogen naar € 65 per persoon.

Workshop € 65 per deelnemer

Voor bedrijven is de prijs exclusief 9% BTW.