Workshops Indonesisch koken

Workshops Indonesisch koken georganiseerd door Cindisch Kookplezier in Noord-Holland. Na ontvangst met een kopje koffie of thee, gaan we samen gezellig aan de slag. De workshop bij Cindisch Kookplezier is voorzien van alle juiste ingrediënten; een professionele moderne keuken, dagverse producten, enthousiaste begeleiding én leuk gezelschap. Heb je voorkeur voor een specifiek gerecht, dan kun je dat bij aanmelding laten weten. Na het koken gaan we gezamenlijk aan tafel om te genieten van elkaars kookkunsten.

Duur Workshop

Koken, gezamenlijk eten en natafelen zal ongeveer 3,5 tot 4 uur in beslag nemen.

Aantal deelnemers

Een workshopgroep zal minimaal uit 8 personen bestaan. Je kunt jezelf individueel of in een groep aanmelden. Ook is het mogelijk om geheel naar eigen wens met een eigen groep deel te nemen aan een workshop.
Bedrijfsuitjes, teambuilding of heb je iets te vieren met familie of vrienden? Alles is bespreekbaar. Heb je vragen? Druk op onderstaande button en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kooklocaties

Workshops Indonesisch koken worden, bij voldoende aanmeldingen, wekelijks gegeven op vrijdag en zaterdag in Heerhugowaard, Haarlem en Alkmaar 

Workshops iedere vrijdag en/of zaterdag op een af te stemmen tijdstip.

Prijzen vanaf 1 januari 2021

Workshop € 49,95 incl. BTW per deelnemer (prijs geldt vanaf 8 deelnemers)

Voor bedrijven is de prijs exclusief 9% BTW.