Heb je met plezier aan een kookworkshop deelgenomen?
Laat een leuk berichtje achter.

Reactie plaatsen

Reacties

Maarten de Haan
5 maanden geleden

Een heerlijke middag gekookt met Cynsia en ons kookclubje, en daarna het resultaat met veel smaak verorberd. Dit nodigt erg uit om meer workshops te volgen.

Tineke van Bakel
een jaar geleden

We hebben een superleuke middag gehad bij Cynsia. Cynsia kan met veel passie over de Indische keuken praten en vertelt veel over de herkomst van gerechten en het gebruik van kruiden. Erg leuk en voor herhaling vatbaar!

Maarten
3 jaar geleden

Super leuke avond gehad! Om dit met een groep te doen is leuker dan uit eten en de kosten zijn equivalent. Cynsia je doet het heel professioneel en hartstikke leuk!

Simone Crutch
3 jaar geleden

Op Vrouwendag in Hhw mocht ik samen met mn zoon, de kookworkshop van Cynsia mee doen. Erg leuk om Indisch te koken. We hadden een leuke groep dames en hebben het gefixed binnen de tijd. We moesten voor 30 personen koken. Echt heel professioneel allemaal, heel hygiënisch ook (dat vind ik belangrijk). Absoluut een aanrader, Cynsia weet ook veel en geeft goed advies (ook qua smaak).
Ga zo door Cynsia!

Flo Poort
3 jaar geleden

Onverwachts op de vrouwendag, georganiseerd door MET HHW, kon ik meewerken aan de Indische kookworkshop. Na afloop was er een mogelijkheid om mee te eten voor €5,00. Met een groepje van 10 personen gingen wij een Indische maaltijd voorbereiden met o.a. Nasi en bami goreng, sambal goreng telor en boontjes, Gado gado en ajam ketjap die ik mocht bereiden met allemaal verse kruiden. Ontzettende leerzame, leuke middag met elkaar en de fijne uitleg van Cynsia, dat heeft mij doen besluiten om nog eens een workshop te gaan volgen.

Jurnadira Bes-Alberto
3 jaar geleden

Gisteren op vrouwendag heb ik via MET tijdens een kookworkshop rijsttafel, de bami goring klaargemaakt.
Het was erg leuk om te doen en met behulp van Cynsia was het mij gelukt. Ook de andere gerechten smaakten heerlijk. We hadden een leuke groep en een geweldige kookcoach!
Ik zal zeker nog een keer een kookworkshop willen doen!

Jacqueline Grootjes
3 jaar geleden

Heerlijk gekookt en gegeten!
Cynsia bedankt

Margo Hoogendoorn
3 jaar geleden

Super gezellige leerzame workshop gedaan.
Werd duidelijk uitgelegd.
Daarna gezellig samen gegeten, en we kregen zelfs een bakje mee naar huis.
Dank je wel Cindi, we komen vast nog een keer.

Sander
3 jaar geleden

Heerlijk gekookt, leuke dingen geleerd en leuke mensen ontmoet! Een top middag gehad, zeker een aanrader.

Greetje Borst
3 jaar geleden

Op 25 mei workshop Indisch koken gevolgd met de aquagroep. Wat was het gezellig en heerlijk. Veel geleerd, het is voor herhaling vatbaar, dus ik kom zeker nog eens terug. Ook de proeverij lijkt me wel wat. Maak je ook weleens lekkere toetjes?

Alie Overtoom
3 jaar geleden

Wat n leuke workshop met onze aquagroep. Veel geleerd, gezellig samen gekookt en heel lekker gegeten!

Netty Ligthart
3 jaar geleden

Vandaag met veel plezier meegedaan aan de kookworkshop. Cynsia weet enorm veel van de Indische keuken en deelt haar kennis graag. En het was heerlijk.

Mieke Van Eijk
3 jaar geleden

Ik heb met enorm veel plezier deelgenomen aan de workshop vandaag( 25 mei 219). Cynsia is een inspirerende gastvrouw die je met raad en daad bijstaat. Mooie gerechten gemaakt en heerlijk gegeten!

Anja Kuijk
3 jaar geleden

Dag Cynsia,
Net terug van de workshop Indisch koken en ik wil je even laten weten dat wij (dames van de zaterdagochtend aquaclub) het erg leuk bij je hebben gehad. Veel geleerd en lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!
Groetjes Anja Kuijk

A H van Willegen-Kap
3 jaar geleden

Het was een ontzettende leerzame avond, met een heerlijk resultaat.
Voor herhaling vatbaar.