Over Cynsia

Mijn ouders komen uit het voormalig Nederlands Indië. Ik ben geboren in Nijmegen en opgegroeid met de Indische keuken. 

Als klein meisje weet ik nog goed hoe ik als jongste uit het gezin aan de keukentafel werd gezet. Zo werd ik door mijn moeder al jong aan de hand genomen voor een reis door de Indonesische keuken. Een reis die tot op heden nog voortduurt.

Van generatie op generatie worden de authentieke gerechten doorgegeven. Eten is beleven in de Indonesische cultuur en dat spat er aan alle kanten af. De verscheidenheid aan gerechten maakt het een feest om aan te schuiven.

Vandaag de dag maak ik de gerechten nog steeds op dezelfde traditionele manier klaar. Vrienden en familie eten regelmatig bij ons thuis. Zij vinden het iedere keer weer een feest om aan te schuiven. Daarom heb ik besloten om mijn droom achterna te gaan. Ik wil mijn passie en kennis delen met iedereen die dat leuk vindt.


En zo……. is Cindisch Kookplezier geboren.